Breaking news

10 ani de la lansarea exclusivNEWS.ro

exclusivNEWS.ro împlineşte azi, 10 ani de la lansare. În urmă cu fix zece ani, pe 30 decembrie 2009, se lansa în România, primul site de ştiri independent 100%, exclusiv ca site de ştiri online.

30 decembrie 2009 este data naşterii site-ului de ştiri naţionale şi internaţionale www.exclusivnews.ro. Au fost zece ani plini de provocări, cu muncă zilnică, reuşite, exclusivităţi, premiere, breaking news-uri şi multă, multă adrenalină.

Am reuşit interviuri exclusive cu Zeiţa de la Montreal, Nadia Comăneci, cu cel mai bun gimnast român, Marian Drăgulescu, cu primiul lider mondial în tenisul masculin, Ilie Năstase dar şi cu regretata actriţă Stela Popescu, Ruslana, câştigătoarea Eurovision 2004, Olivier Kaye, câştigătorul locului I la Cerbul de Aur 2018 şi lista personalităţilor poate continua.

Peste 10 milioane de vizitatori unici au fost înregistraţi în primii 10 ani de viaţă ai exclusivNEWS.ro, iar peste 100 de milioane de pagini au fost vizualizate.

Am furnizat în exclusivitrate ştiri care au fost mai apoi preluate de marile publicaţii online, televiziuni şi au făcut subiectul unor breakingnews-uri la nivel naţional.

Am reuşit să rezistăm 10 ani într-o piaţă online în continuă dezvoltare, cu o concurenţă acerbă şi cu ajutorul companiilor care au ales să se promoveze în aceşti 10 ani, pe site-ul de ştiri exclusivnews.ro.

Continuăm să credem că şi de azi înainte, exclusivNEWS.ro va rămâne în continuare “Un site de ştiri exclusiv pe gustul tău!“.

Vă mulţumim că ne citiţi munca, promitem să devenim tot mai buni, mai rapizi, să vă informăm cât mai promt şi corect.

exclusivNEWS.ro va exista atâta timp câti voi, cititorii, ne veţi trece pragul şi veţi citi ştirile publicate zi de zi de echipa exclusivNEWS.ro.

La mulţi ani exclusivNEWS.ro 2019!

 

>