Breaking news

10.000 de oameni la protestul USL

Românii din toată ţara au venit la Bucureşti la mitingul organizat de Uniunea Social Liberală.

Peste 10.000 de persoane din toate colţurile ţării au ajuns astăzi la Bucureşti pentru a participa la protestul intitulat „Miting pentru libertate”, organizat de USL împotriva regiumului Băsescu-Boc.

Zeci de autocare cu protestatari au ajuns în Bucureşti şi se îndreaptă către Arcul de Triumf, locul de unde va începe manifestaţia.

Manifestanţii vor pleca în marş la ora 15.30, de la Piaţa Arcul de Triumf pe strada Şoseaua Kiseleff, până la strada Monetăriei, din apropierea Muzeului Ţăranului Român, unde până la ora 18.00 va avea loc un miting de protest.

Din cauza mitingului USL, între orele 14,00 şi 19,00, se va restricţiona traficul rutier pe şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, precum şi a străzilor care intersectează artera respectivă, excepţie fiind bd. Ion Mincu, care va fi închis gradual, în funcţie de numărul de participanţi.

Pe şoseaua Kiseleff, banda IV (partea stângă a sensului de mers spre Piaţa Victoriei) va fi asigurată ca bandă de urgenţă pentru autospecialele de salvare, pompieri, structuri MAI.