Breaking news

”Poesia de Amor”, new single by Narcotic Sound și Christian D.-VIDEO

Narcotic Sound și Christian D. ne promit o vară fierbinte, pe ritmuri latino, odată cu lansarea celui mai nou single intitulat ”Poesia de Amor”.

poesia de amorDacă “Mamasita” a fost imnul verii 2010, iar “Danca Bonito” a încins atmosfera din cluburi, acum, Narcotic Sound și Christian D lansează “Poesia de Amor”, un nou single, o nouă provorare și, cel mai probabil, un nou hit.

Jocurile senzuale pe ritmuri latino captivante, instrumentele braziliene tradiționale, atmosfera incendiară de club, vin să completeze tabloul celei mai recente piese Narcotic Sound și Christian D, un single care aduce un nou sound dance și este un candidat serios la titlul de “piesa verii”.

Fără îndoială, Narcotic Sound and Christian D este unul dintre cele mai de succes proiecte dance din România. ‘Mamasita’ și ‘Danca Bonito’ sunt piesele care i-au situat pe Mariuu si Christian D. pe cele mai înalte poziții în clasamentele muzicale de specialitate, atât în țară, cât și la nivel internațional. De data aceasta băieții vor să ne cucerească cu o formula nouă: seducție și inocență sau ‘Poesia de Amor’.