Breaking news

”Hai K Potzi!”, o piesă de teatru despre rețeaua de socializare Facebook

Poveștile de prietenie ce se leagă pe rețeaua de socializare, a născut în România  o piesă de teatru ce prezintă dramele unor adolescente ce își găsesc refugiul pe Facebook.

Compania de teatru Replika pune în scenă un spectacol inedit, despre generaţia care îşi petrece mai mult timp în spaţiul virtual decât în cel real. ”Hai K Potzi!” este povestea a trei puştoaice care ajung să se învârtă în jurul activităţii de pe Facebook.

Bucuriile sau crizele adolescentelor sunt născute de numărul de LIKE-uri sau comentarii primite la postările făcute pe Facebook. Un mesaj cu 0 reacţii naşte adevărate drame.

Diana Dimian, cunoscută din emisiunea TonomatulDP2 de la TVR 2, intră în pielea unui personaj  în care se pot regăsi mulţi tineri.

Noi suntem o instalație, una formată din  trei puștoaice. Avem probleme, mama nu ne iubește, tatăl la fel, prientul pare că nici el. Ajung să n-am niciun LIKE pe Facebook  şi astfel ajung să mă simt UNCOOL. Sunt emo, sunt hipsteritză şi, până la urmă, ajung să constat că sunt bine pentru că sunt ceea ce trebuie să fiu”, explică vedeta TVR 2 Diana Dimian.

Sînziana Nicola, Diana Dimian şi Alexandra Laura Badea vor da viață celor trei personaje în piesa de teatru scrisă de Viorel Cojanu.

Piesa ”Hai K Potzi!”  se va juca în Wings Club  (Bucureşti,Str. Mihai Eminescu, nr. 127) luni, 21 noiembrie,  şi marţi, 29 noiembrie, de la ora 20:00.