Breaking news

Șocant! Reporter împușcat pe stradă în timp ce făcea o transmisie live-VIDEO

Un reporter din Statele Unite a fost împușcat în plină stradă, în timpul unei transmisiuni live. Reporterul, Leanne Suter reporter al televiziunii KABCU din California, a ajuns la spital după ce a fost împuşcată cu arme de agrement, de tip airsoft.

Leanne_SuterIncidentul s-a petrecut în timp ce reporterul transmitea un material în direct. Leanne Suter, transmitea la momentul incidentului pentru postul de televiziune KABC, din regiunea Fontana, despre vreme, moment la care asupra sa şi a cameramanului care filma, s-au tras mai multe proiectile.

Ancheta a stabilit până la acest moment, potrivit publicaţiei britanice, că a fost vorba de doi agresori şi că femeia a fost împuşcată în mână, aceasta fiind în afara oricărui pericol.

Cu toate acestea, Leanne Suter a fost transportată imediat la un spital din apropiere unde personalul medical a constatat că aceasta nu are răni sau traumatisme fizice, ci că este în stare de şoc ca urmare a incidentului.

Un oficial al departamentului de poliţie din Fontana a arătat, după incident, că femeia a intrat în stare de şoc şi că poliţiştii au găsit câteva bile de plastic lângă unul din carele de reportaj ale televiziunii.

Poliţiştii au identificat posibilul loc de unde s-a tras, o casă din apropiere, iar în urma descinderilor la acea adresă au găsit două pistoale de airsoft, ce foloseau pe post de muniţie bile mici de plastic dur.

La această locaţie au fost găsiţi şi doi adolescentţi de 16, şi respectiv 17 ani, care au fost arestaţi fiind suspectaţi de atac cu arme letale. Ulterior tinerilor li s-a dat drumul, în custodia părinţilor.