Breaking news

Și în 2011, TVR va transmite Festivalul Internaţional „George Enescu”

Televiziunea Română susţine şi anul acesta, în calitate de coproducător, Festivalul şi Concursul Internaţional „George Enescu”, aflat la ediţia a XX-a.

george.enescuCa în fiecare an, Festivalul se va desfăşura atât în Bucureşti, cât şi în Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara, în perioada 1 – 25 septembrie . TVR continuă să se implice în toate evenimentele concursului, prin transmisiuni directe, înregistrări ale concertelor şi difuzări de interviuri cu personalităţile invitate. Această tradiţie culturală durează de mai bine de o jumătate de veac, Televiziunea Română fiind alături  de festival încă de la prima ediţie din anul 1958.

Ca la fiecare ediţie, Televiziunea Română va oferi periodic detalii despre programul Festivalului , în Jurnalele sale de ştiri, dar şi în emisiunile  de specialitate care vor fi difuzate la TVR Cultural în perioada premergătoare Festivalului.

Ediţia din acest an a  Festivalului si Concursului Internaţional “George Enescu” marchează mai bine de  jumătate de secol de tradiţie, TVR fiind alături de festival încă de la prima sa ediţie din anul 1958.

Şi destinul TVR Cultural este legat de acest eveniment, postul amintit fiind partenerul oficial al Festivalului si Concursului Internaţional “George Enescu”, din anul 2003 până astăzi. La fel ca în anii precedenti, TVR Cultural va transmite în direct şi în exclusivitate  o parte din concertele Festivalului. Tot în exclusivitate pentru TVR, marii artişti prezenţi în festival vor acorda  interviuri ce vor putea fi urmărite ulterior, în grila de toamnă a canalului TVR Cultural.