Breaking news

Valentin Butnaru de la Realitatea TV, desemnat cel mai bun prezentator de știri din România

Jurnalistul Realitatea TV, Valentin Butnaru a fost desemnat ”Cel mai bun prezentator de știri din România„ în 2012. Titlul i-a fost acordat în urma sondajului național desfășurat în perioada 12-30 iunie, pe site-ul de știri exclusivNEWS.ro.

În urma verificării tuturor celor aproximativ 3.700 de voturi exprimate în cele 19 zile de sondaj, redacția exclusivNEWS.ro a validat rezultatul final din Top 20 prezentatori știri.

Cu 570 de voturi acumulate, Valentin Butnaru de la Realitatea TV s-a clasat pe prima poziție a clasamentului final și este desemnat ”Cel mai bun prezentator de știri din România” în anul 2012.

Pe locul doi, cu 525 de voturi acumulate, s-a clasat Marius Ioniță de la Antena 3. Podiumul este completat de Andreea Esca de la Pro TV, cu 239 voturi primite.

Este pentru prima dată în cei doi ani de când se organizează campania, când scorul este atât de strâns atât la vârful clasamentului cât și per ansamblu.

Până acum, cu câteva zile înainte de finalul sondajului, voturile mergeau într-un număr foarte către 3, maxim 4 candidați, care se distanțau net de restul nominalizaților.

În cadrul acestui sondaj, nominalizații au fost umăr la umăr încă de la început, fapt ce denotă că toți ce 20 de prezentatori au fost pe placul românilor. De asemenea, este pentru prima dată când 17 din ce 20 de jurnaliști nominalizați primesc minim 100 de voturi.

Și în acest an, Andreea Esca pierde coronița de regină a știrilor din România, după ce și anul trecut a fost învinsă categoric de Andrei Bărbulescu de la TVR.

Câștigătorul din acest an va primi din partea redactiei exclusivNEWS.ro, trofeul cu titlul de ”Cel mai bun prezentator de știri din România” și un premiu intitulat ”Bursă de atenție”, care constă în promovarea câștigătorului pe site, timp de o lună.

Sorry, there are no polls available at the moment.