Breaking news

Termeni şi Conditii

exclusivNews.ro

ExclusivNews.ro este o platformă de stiri online cu știri, reportaje, anchete, informaţii şi analize ale redacţiei proprii, o revistă a presei precum şi alte informatii de interes naţional şi internaţional.

ExclusivNews.ro oferă acces liber la acest site cu respecatarea condiţiilor de utilizare şi a drepturilor de autor.

Dreptul de copyright pentru toate informaţiile existente pe acest site sunt deţinute de ExclusivNews.ro sau de clienţii săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară a ExclusivNews.ro. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email  office@exclusivnews.ro

Conţinutul şi design-ul ExclusivNews.ro sunt proprietatea SC PR MEDIA RTP SRL şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. În cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi sau terte părţi ori parteneri pe site-ul exclusivNews.ro, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acea informaţie.

În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul  ExclusivNews.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viaţa privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteti un email la office@exclusivnews.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor  ExclusivNews.ro să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale conform Legii 365/2002 privind comerţul electronic.

ExclusivNews.ro își rezervă dreptul de a păstra sau nu pe site comentarile postate la articole. Pubicarea acestora pe site se face doar dacă nu aduc atingere vreunei persoane,  daca nu conțin afirmații false și defăimătoare și nu prezintă conținut obscen care contravin cu legislația în vigoare.

ExclusivNews.ro respecta legislaţia română în vigoare, în speţă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.