Breaking news

Sharon Stone vine în România ca să filmeze o dramă romantică

loading...

Celebra actriță americană Sharon Stone a junge și pe tărâmuri românești. Starul hollywoodian va filma în România o peliculă de dragoste.

Protagonista filmului „Instinc primar”  va filma în România pentru pelicula „What About Love” – „Cum rămâne cu dragostea”. Alături de aceasta va sosi în România și partenerul ei din scenă, Andy Garcia.

Timp de aproape o lună, cei doi actori vor filma în România pentru drama romantică în regia lui Klaus Menzel, a cărei acţiune se desfăşoară în mai multe ţări.

Sharon Stone va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul Statelor Unite în România, interpretat de Andy Garcia. Povestea peliculei este centrată pe iubirea dintre americanca Tanner Tarlton şi spaniolul Christian Santiago, care îşi petrec vara împreună prin Europa făcând un film despre atitudinea oamenilor faţă de iubire.

Până la urmă, cei doi realizează că, de fapt, îşi filmează propria poveste de iubire. Cei doi îndrăgostiţi mor într-un accident, iar părinţii lor, interpretaţi de Sharon Stone şi Andy Garcia, învaţă din tragedia fiicei lor, ceea ce le permite să se îndrăgostească din nou.

Filmările vor începe în august şi se vor încheia în septembrie, la studiourile Castel Film, din România.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata