Breaking news

Regizorul Bogdan Alexe dezvăluie culisele filmului Revederea

loading...

Bogdan Alexe, regizorul și producătorul filmului Revederea, a dezvăluit în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro, detalii de culise despre lungmetrajul filmat timp de o lună în stațiunea Moeciu.

bogdan alexeBogdan Alexe spune că filmul de anul acesta este o continuare a celui realizat în 2012, în care personajul principal, Irina, avea o relație dificilă cu mama ei plecată peste hotare la muncă.

Am pornit de la filmul de anul trecut, ne-am dorit să aibă o continuare. filmul de anul trecut s-a numit Școala de Vară, anul ăsta se va numi Școala de vară – Revederea. Actrița principală, Irina, va avea anul ăsta o surpriză de proporții. Dacă în filmul de anul trecut am văzut că a fost adusă la școală de unchiul său și observam că sunt niște probleme de comunicare legate de mama ei, anul ăsta vom avea o surpriză. Maia Morgenstern va juca rolul mamei Irinei”, a declarat Bogdan Alexe pentru exclusivNEWS.ro.

Bogdan Alexe a ținut să precizeze faptul că a avut un sprijin necondiționat din partea autorităților locale din Moeciu, care le-au pus la dispoziție școala cât și clădirea primăriei, pentru realizarea filmului.

Despre colaborarea cu Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013, Bogdan Alexe a declarat că: Aliona este o fată simplă, care nu mi-a ridicat nici cea mai mică problemă la filmări. Este o solistă foarte bună, iar ca om, este de nota zece. La începutul filmărilor îi era teamă și un pic ezita să pună întrebări, dar lucrurile au intrat pe un făgaș normal și totul a decurs bine.

Pentru musicalul de final al filmului care durează circa 3 minute și 40 de secunde, Bogdan Alexe a chinuit mai bine de 12 ore, circa 30 de copii, protagoniști ai piesei de final. Regizorul spune că pentru copii nu a fost grea această filmare întrucât au energie debordantă și că ei montau de fiecare dată echipa de filmare.

Copii au energie debordantă, ei fac lucrul ăsta acum, o singură dată și apoi merg la cinema și se laudă cu ce au făcut. Întotdeauna copii au fost cei care au mișcat echipa. Sunt mulțumit de reacția lor și sunt mulțumit totodată că după atâtea ore de filmare au înțeles ce se întâmplă acolo și să respecte regulile. Acum aș putea spune că lucrez cu actori profesioniști”, a precizat Bogdan Alexe.

În exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro, Bogdan Alexe a dat din casă, detalii de culise despre film, ce va conține, cine joacă și unde s-a filmat.

În film vom vedea și asculta 28 de piese interpretate de protagoniștii filmului, vom avea invitați speciali precum Maia Morgenstern, Aliona Moon și Wilmark. Filmul a fost turnat în stațiunea Moeciu și va fi difuzat în cinematografele din România și Republica Moldova iar mai apoi va fi preluat de Televiziunea Română”, a dezvăluit producătorul general pentru exclusivNEWS.ro.

Filmul a intrat acum în fața de postproducție iar primul termen de vizionare în regim privat pentru echipa de filmare și actori, este jumătatea lunii februarie 2014, cel mai probabil într-un centru comercial din Oradea, partener al proiectului Tabăra de Film.

Bogdan Alexe a ținut să precizeze faptul că pe genericul de final al filmului spectatorii vor avea o surpriză de proporții întrucât vor putea vedea o parte din actorii principali ai lungmetrajului, în ipostaze spumoase.

Regizorul filmului Revederea speră ca pelicula să adune în cinematografele din România și Republica Moldova, cel puțin 100.000 de spectatori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata