Breaking news

Petho Aniko, actriță a Teatrului Maghiar din Cluj, lovită în cap de o bară în timpul spectacolului

loading...

Actrița Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, Petho Aniko a ajuns la spital după ce vineri seară, în timul unui spectacol, o bară din decor s-a desprins și a lovit-o în cap.

Petho AnikoPetho Aniko a fost accidentată uşor, vineri seară, în timpul piesei “Cina festivă a lui Don Juan”, de la teatrul Maghiar de Stat din Cluj, după ce o bară din decor i-a căzut în cap.

În urma incidentului spectacolul a fost întrerupt iar actrița a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

În cadrul spectacolului de teatru  desfăşurat, vineri seară, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a avut loc un incident, soldat cu rănirea unei actriţe, Petho Aniko, căreia i-a căzut în cap o bară care făcea parte din decor. Actriţa a fost transportată de urgenţă la spital, iar piesa a fost întreruptă. Din câte ştiu se simte bine”, a spus  Lorincz Ildiko, Purtătorul de cuvânt al Teatrului Maghiar de Stat Cluj-Napoca.

Actriţa a fost internată, vineri seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe cu un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie la coloana cervicală.

După ce  i s-au făcut investigaţii medicale pe partea de neurochirurgie, medicii au decis că o trimită acasă pentru că nu necesita spitalizare.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, Valentin Puşcaş, a declarat că instituţia pe care o conduce va cerceta acest caz.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata