Breaking news

Paula Chirilă este văuva îndurerată într-un film polițist

loading...

Paula Chirilă și-a făcut debutul și în filmul de lungmetraj, într-un rol principal! Vedeta de la Kanal D joacă în prima pelicula regizată de Deian Cărmăzan, fiul celebrului Ioan Cărmăzan.

paula chirilaPaula Chirilă speră ca lungmetrajul “Pasărea neagră care râde”, să fie un film foarte bine primit de public.

“Luni seara a fost premiera acestui film extraordinar, care îi are în distribuție printre alții pe Costel Cașcaval sau Eusebiu Ștefănescu. Este o poveste polițistă, scrisă și produsă într-un mod inedit de Titi Popescu, în care doi bărbați sunt uciși cu sânge rece! Eu interpretez rolul principal feminin, sunt o văduvă îndurerată ce luptă pentru aflarea adevărului și sfârșește prin a se îndrăgosti de cel care conduce ancheta, personaj întruchipat perfect de Demis Muraru. Pelicula nu este doar o ficțiune polițistă, ci are la bază un scenariu senzațional plin de sensuri ascunse, mistere, vise și însemnătatea lor, uneori se merge pe piste greșite, dar, la final, binele învinge! Mă bucur enorm că am jucat în acest film, pentru că de regizorul Deian Cărmăzan mă leagă numai amintiri frumoase”, a declarat actrița.

Paula Chirilă prezintă, alături de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietenă”, de luni până vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata