Breaking news

Muzicanții din Bremen, spectacol de teatru interactiv pentru copii

loading...

Sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 11.30, într-o nouă sală, La Scena (Calea Călărașilor, nr. 55, sector 3, București), actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii Muzicanții din Bremen, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Muzicantii_din_BremenTeatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Povestea celor patru animale, un cocoș, o pisică, un câine și un măgar, bătrâni și deznădăjduiți, care își propun să devină muzicanți în Bremen, este plină de neprevăzut și suspans.

La fel va fi și spectacolul  care va demonstra că, în ciuda momentelor de cumpănă, împreună cu prietenii poți găsi soluții la probleme și uniți vom deveni mai puternici.

Organizatorii vă invită să treceți împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să pășiți în atmosfera binecunoscută a Teatrului Dubee Doo cu muzică și bună dispoziție.

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata