Breaking news

Maia Morgenstern joacă alături de 75 de copii în primul musical românesc pentru adolescenți

loading...

Maia Morgenstern este capul de afiș al distribuției lungmetrajului ”Revederea”, care se filmează în aceste zile în stațiunea Moeciu din județul Brașov.

maia morgernsternCelebra actriță joacă în filmul ”Revederea”, alături de 75 de copii extrem de talentați, care cântă, dansează și interpretează diferite personaje, în cel mai recent film românesc pentru adolescenți.

Maia Morgenstern joacă rolul unei mame aflată în străinătate la muncă. După foarte mulți ani în care a stat departe de fiica ei, mama vine în țară să își vadă fata care participa la un casting organizat la Școala de Arte.

Maia Morgenstern s-a declarat extrem de încântată de acest proiect cinematografic și a mărturisit că a fost primită cu foarte multă căldură de toți copii și de echipa de filmare, simțindu-se ca printre prieteni.

Filmul este un adevărat musical, unde copii se duelează prin muzică. Doar pentru filmarea unei secvențe din film, cu o durată de 3,40, în care cântată 18 copii și dansează circa 40 de adolescenți, a fost nevoie de mai bine de 12 ore de repetiții și duble.

Alături de Maia și cei 75 de tineri talentați, în film mai joacă și Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine dar și Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013.

Bogdan Alexe este producătorul general și regizorul principal al filmului ”Revederea”, realizat în cadrul proiectului național ”Tabăra de film”.

Filmările se vor termina în câteva zile, iar lungmetrajul se va putea vedea în cinematografele din România și Republica Moldova, la jumătatea lunii februarie 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata