Breaking news

“Iron Man 2”, noul lider în box office

loading...

Filmul ”Iron Man 2” este noul lider în box office pe plan mondial, cu încasări de peste 52 de miloane de dolari în prima zi de lansare.

Povestea playboyului alcoolic dotat cu geniu ingineresc şi o armură senzaţională continuă în forţă: după succesul lui “Iron Man”, Robert Downey Jr. şi gaşca nebună s-au întors cu “Iron Man 2”, făcând ravagii printre spectatorii din toată lumea.

Iron-Man-2Fanii americani s-au văzut nevoiţi să aştepte mai mult decât publicul din alte colţuri ale lumii: lansările de pe celelalte pieţe ale planetei au fost programate înaintea premierei din SUA. Aşa se face că abia pe 6 mai 2010 s-a putut verifica priza peliculei la consumatorii de film din ţara ei de baştină.

Rezultatul a fost unul pe măsura promovării: 52,4 de milioane de dolari a adunat “Iron Man 2” din vânzarea biletelor, numai în prima zi pe marile ecrane. Proiecţiile de joi, 6 mai, de la miezul nopţii, au transformat cinematografele în veritabile locuri de pelerinaj. Suma obţinută la data premierei reprezintă o creştere de aproximativ 50% faţă de încasările lui “Iron Man”, în cea dintâi zi pe piaţă, cu doi ani în urmă. Filmul a avut premiera în România pe 30 aprilie 2010.

loading...
5 Comentarii
 1. Bloody_doll spune

  si se mai mira lumea

 2. rainb0o0w spune

  google google unde ma duci ?

 3. Revision spune

  nu regret ca am dat de situl asta…

 4. emo-nik spune

  mancalar tata de google

 5. dea spune

  ce bine imi pare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata