Breaking news

Irina Octavia Andronic i-a dat replica Maiei Morgenstern în filmul Revederea

loading...

Irina Octavia Andronic, tânăra de 14 ani din București, care în 2012 a fost capul de afiș al filmului ”Școala de Vară”, a avut ocazia ca la filmările peliculei „Revederea„ să-i dea replica celebrei actrițe Maia Morgenstern.

irina si maiaAflată pentru al treilea an consecutiv în Tabăra de Film, Irina Octavia Andronic a avut onoarea și șansa să joace în filmul de anul acesta chiar cu Maia Morgenstern.

Este a treia oară când vin. Am fost la fiecare ediție a Taberei de film, îmi place să vin în fiecare an. Vezi cum evoluează lucrurile în fiecare an, și la mine, și la copii aleși. Aceștia sunt din ce în ce mai buni, impresionează din ce în ce mai mult. Anul acesta rolul meu a fost mai dezvoltat, am aflat mai multe despre rolul meu și asta m-a ajutat să joc mult mai bine”, a declarat Irina Octavia Andronic pentru exclusivNEWS.ro.

Irina joacă un rol important în lungmetrajul Revederea, fiind fiica actriței Maia Morgenstern cu care se revede după o lungă perioadă de timp. Tânăra bucureșteancă a mărturisit că a început să plângă când a aflat cu cine va juca.

A fost foarte emoționat și a fost o onoare să joc alături de Maia. Mi s-a făcut pielea de găină și am început să plâng de emoție, când am aflat cu cine voi juca„, a mărturisit Irina Octavia Andronic.

Tânăra din București își dorește să urmeze o carieră fie în cinematografie fie în muzică, însă spune că nu s-a decis, mai are timp să reflecteze. Între timp așteaptă cu nerăbdare filmul, să vadă cum a ieșit totul, mai ales că ea alături de un puști talentat, deschide musicalul de final al lungemtrajului Revederea.

Este destul de ciudat să știi că tu deschizi o chestie atât de mare, chiar dacă nu era o audiență, totuși ai emoțiile alea autentice, emoții. Este foarte plăcut și pun pariu că o să fie un milion de ori când o să vezi cum a ieșit. Sinceră să fiu, mie îmi place foarte mult musical-ul, pentru că au fost mai multe stiluri de muzică. Melodia are de toate și are are potențial să prindă la tinerii din România”, a mai declarat Irina.

Ca să poată fi prezentă la premiera filmului Revederea, ce va avea loc la mijlocul lunii februarie 2014, Irina va trebui să vină din Anglia, întrucât în luna septembrie 2013, pleacă la studii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata