Breaking news

Iepurașul vine la Teatrul Masca joi, 9 aprilie!

loading...

Teatrul Masca vă invită joi, 9 APRILIE, începând cu ora 11.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii 70  la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACei mici alături de familii și ajutați de trupa Teatrului Masca vor redescoperi tradiția încondeierii ouălor cu vopseluri pe care le vor primi.

Copiii vor avea ocazia să învețe lucruri noi, să-și dezvolte creativitatea dar și să-și stabilească astfel propria identitate.

“Este minunat că în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care n-ar trebui să lipsească de pe chipul nimănui în preajma acestei importante sărbători a creştinătăţii. Să aveţi un Paşte Fericit, cu linişte şi lumină!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

„Iepurașul la Masca” face parte dintr-o amplă serie de proiecte socio culturale inițiate de Teatrul Masca în scopul de a promova valorile și tradițiile românești.

Evenimentul a devenit el însuși o tradiție pentru locuitorii cartierului Militari și nu numai.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata