Breaking news

Horațiu Mălăiele, magistral în piesa de teatru ”Sunt un orb”

loading...

De la un simplu zâmbet la hohote de râs: Actorul HORAŢIU MĂLĂELE face o demonstraţie inegalabilă de virtuozitate în noua reprezentaţie a recitalului ”Sunt un orb”.

Horatiu_Malaele_Sunt_un_orbSpectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul talentatului actor şi regizor, Horaţiu Mălăele, cu zeci sau chiar sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă ani la rând.

Recitalul excepţional ”Sunt un orb” revine în inima capitalei, pe 13 noiembrie la cinematografului Patria, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obişnuit, „pericol de ras în hohote“.

Horaţiu Mălăele îi va introduce pe cei prezenţi în atmosfera bunei dispoziţii şi va îmbina în armonie perfectă comedia cu literatura, prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mama, de soţie, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

„Spectacolul ”Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră“, spune Horaţiu Malalele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizaţie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentaţiilor sale.

Că de fiecare dată, recitalul va fi urmat de proiecţia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie neagră regizată de Horaţiu Mălăele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, în care chiar Horaţiu Mălăele realizează un rol de excepţie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul ”Sunt un orb” de pe 13 noiembrie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea acestuia.

Filmul, dificil de încadrat într-un gen cinematografic, ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satiră socială cu drama psihologică pe muzică marelui compozitor Vladimir Cosma.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata