Breaking news

Filmul ”Totul despre sex”, pe primul loc în România

loading...

Lungmetrajul “Totul despre sex 2/ Sex and the City 2” a ocupat prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, pentru a doua săptămână consecutiv. Filmul a realizat încasări de 232.771 de lei şi 13.006 spectatori, conform Mediafax.

sexandthecityPetrecăreţele din “Sex and the city”, Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte, părăsesc New York-ul şi caută aventura în deşert. Aşa încep peripeţiile din al doilea film al celebrei serii. După doi ani, viaţa celor patru petrecăreţe pare să fi intrat pe un făgaş normal: soţ, copii, gospodărie. În afară de viaţa Samanthei, desigur. De altfel, ea este cea care le propune prietenelor o nouă aventură: o călătorie exotică şi plină de surprize… În care Carrie întâlneşte un fost iubit. Iar revederea de la capătul lumii este cât pe ce să-i zdruncine căsnicia. Carrie este căsătorită de doi  ani şi deja simte monotonia căsniciei, Samantha iubeşte la fel de mult bărbaţii, iar Charlotte şi Miranda se dedică familiilor lor.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, “Prinţul Persiei”, care a avut, de data aceasta, încasări de 378.266 de lei şi 22.183 de spectatori.

Pe locul al treilea s-a situat cel mai nou film al lui Ridley Scott, “Robin Hood”. Producţia, care îi are pe Cate Blanchett şi Russell Crowe în distribuţie, a avut încasări de 84.812 lei şi 4.617 spectatori la sfârşitul săptămânii trecute.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata