Breaking news

Festivalul de Film Istoric redeschide Cetatea Râşnov pentru vizitatori

loading...

La începutul lui august Cetatea Rȃșnov ȋși va redeschide porțile cu ocazia celei de a II-a editii a Festivalului de Film Istoric ce se va desfăşura în perioada 6 – 15 august.

sigla FFIRAnul acesta se ȋmplinesc 135 de ani de la nașterea Reginei Maria a Romȃniei și 65 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Festivalul Filmului Istoric de la Rȃșnov vă invită la o călătorie ȋn timp, urmărind filme despre cele două teme istorice si cele mai noi producţii de film istoric din Europa.

Atmosfera festivalului va fi întreţinută de concerte de muzică interbelică, recital de harpă celtică, lieduri ale unor compozitori români şi de un concert aniversar dedicat Reginei Maria. Perioada interbelică va fi oglindită şi în expoziţii de fotografie şi lansări de carte pe toată perioada festivalului.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Râşnov şi de Asociatia ROSENAU Turism, accesul publicului fiind gratuit. Evenimentele se vor desfăşura în Cetatea Râşnovului, cinematograf şi în Centrul Istoric la orasului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata