Breaking news

“D’ORA”, filmul de debut al Deliei Antal, în cinematografe din 25 aprilie

loading...

Actriţa şi regizoarea Delia Antal, stabilită de zece ani în Marea Britanie anunţă cu emoţie lansarea “D’ORA” în Bucureşti. Filmul său de debut, va începe să ruleze de pe 25 aprilie în principalele cinematografe din Bucureşti şi din ţară.

dora - film delia antal“D’ORA” va beneficia şi de o lansarea de gală, pe 24 aprilie, de la ora 19.00, la Cinema Studio, în cadrul căreia actriţa şi regizoarea Delia Antal va prezenţa invitaţilor săi, o parte dintre actorii cuprinşi în distribuţia filmului, dar şi proiectul la care a lucrat vreme de trei ani.

Înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunistă, o tânăra naivă prinde oportunitatea de a emigra spre Anglia, chiar dacă asta înseamnă a călători cu o dubă, într-o cutie de carton. Ajunsă în Londra, visurile ei la bogăţie şi faima sunt repede spulberate de realitatea vieţii cotidiene în Londra. Acest schimb nefast de la o viaţă în sărăcie în România la o viaţă în sărăcie în Londra şi dorinţa ei de a-şi ajută familia de acasă, o determina pe Dora să se folosească la maxim de fiecare oportunitate primită.

Produs de 28 Films Ltd., D’ORA prezintă într-o manieră onestă încercarea unei tinere de a scăpa din opresiunea ţării natale pentru a-şi urmă visurile. Călătoria Dorei o încarcerează într-o lume în care inocenţa ei e treptat spulberată. Ea riscă tot pentru cei dragi în speranţa unui viitor mai bun.

“D’ORA” este o poveste emoţionantă prezentată într-un mod amuzant, care scoate la lumina probleme reale cu care se confruntă milioane de oameni în lumea globalizată de azi.

Filmul “D’ORA” este un film independent, de tipologia art-house. Ca regizor şi actriţa, îmi doresc că lumea să se regăsească în personajul principal, Dora, şi să-l înţeleagă. Sper că cei care vor vedea acest film la cinema, să-l recomande apoi şi prietenilor”, spune Delia Antal.

Delia Antal şi-a lansat pe 6 februarie la BAFTA – Londra – filmul de debut “D’ORA”, inspirat din povestea ei de viaţă!

În luna martie, Delia Antal a fost premiată de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film. Actriţa a primit distincţia Clachetă de Aur pentru debutul în actorie!

Delia Antal este singură femeie din lume care a scris, a regizat, a jucat rolul principal, a produs şi distribuie un film. Bugetul a fost de 230.000 euro! “D’ORA”, de Delia Antal, a primit patru stele din cinci la London Film Review!

Şi pentru că este profesionistă şi vrea că totul să iasă fără cusur, Delia Antal a lucrat timp de trei ani la “D’ORA” pentru că rezultatul final să fie cel dorit!

“D’ORA” spune multe adevăruri, pe care mulţi n-au avut curajul să le scoată la iveală. Filmul este unul plin de peripeţii!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata