Breaking news

Disney pregătește o continuare a filmului ”Descendenții”

loading...

În timp ce interesul fanilor pentru filmul original Disney Channel „Descendenții” este în continuă creștere la nivel mondial, ieri a fost comandat un scenariu de continuare al filmului. Scenariștii Sara Parriott şi Josann McGibbon vor avea rolul şi de producători executivi ai proiectului, „Descendenţii 2”.

DescendantsAnunțul a fost făcut ieri de Gary Marsh, Președinte şi Chief Creative Officer, Disney Channels Worldwide. „Descendenţii” este cel de-al cincilea film cu cel mai mare rating creat de televiziunea prin cablu din toate timpurile.

Marsh a declarat „Indiferent de unitatea de măsură – locală şi globală – „Descendenţii” a devenit deja una dintre cele mai importante producții de divertisment ale anului şi suntem nerăbdători să cercetăm mai profund mitologia Auradon şi a Insulei Pierduților. Acest tip de narațiune captivantă şi inovatoare împreună cu clipurile noastre animate de scurt metraj „Descendenţii: Wicked World” şi campania unică trans-media, continuă să pregătească terenul pentru oportunități multiple de franciză la nivelul tuturor liniilor de activitate din cadrul The Walt Disney Company.”

Sâmbătă, 17 octombrie, starurile filmului „Descendenţii” de la Disney inclusiv Dove Cameron („Liv şi Maddie”, Disney Channel), Cameron Boyce („Gamer’s guide to pretty much everything”-Disney XD, „Jessie”-Disney Channel), Booboo Stewart („X-Men Day of Future Past) şi Sofia Carson, alături de Kenny Ortega vor sărbători împreună cu fanii în cadrul unui eveniment live cu muzică şi dans organizat la Downtown Disney District, Disneyland Resort, în Anaheim, California.

Lansat pe 31 iulie, „Descendenţii”, un Film Original Disney Channel regizat de Kenny Ortega, coregraf şi producător executiv („High School Musical”), Wendy Japhet („An education”, „The Italian Job”) producător executiv, a înregistrat o audiență de peste 12.2 milioane (L+7) reprezentând numărul total de telespectatori în SUA, inclusiv 3.1 milioane adulți din categoria 18-49, devenind astfel cel mai vizionat film difuzat de o televiziune prin cablu în aproape trei ani în acel grup demografic. De asemenea, pelicula a înregistrat un record de vizionări prin intermediul aplicației WATCH Disney Channel, cu 3.3 milioane de vizualizări video din 24 iulie.

La nivel mondial, „Descendenţii” a fost urmărit de peste 32 milioane de telespectatori în total, dintre care 1.2 milioane înregistrați de Disney Channel UK unde filmul a ocupat prima poziție în clasamentul programelor transmise la televizor din ultimii șase ani (comparativ cu toate canalele dedicate copiilor) la categoria Copii, Fete şi Fete cu vârste între 8-12 ani. La nivelul Disney Channel Italia, filmul a fost desemnat ca cel mai vizionat Film Original Disney Channel din toate timpurile la categoria Fete cu vârste între 4-14 ani. În Australia, filmul a fost programul Disney Channel cu cel mai mare rating în rândul copiilor cu vârste între 5-15 ani din 2010. Pe canalele Disney din Argentina, Mexic, Columbia, Peru şi Chile, „Descendenţii” a ocupat prima poziție în ceea ce privește toate programele TV prin cablu şi gratuite în rândul copiilor cu vârste între 4-11 ani şi 4-17 ani. În Brazilia, filmul s-a poziționat pe primul loc ca audiență depășind toate rețelele TV prin cablu la categoriile copii cu vârste între 4-11 ani şi copii cu vârste între 4-17 ani.

Un alt anunț făcut astăzi s-a referit la faptul că Melissa de la Cruz va scrie un al doilea roman ca parte a programului de publicare „Disney” în desfășurare. „Return to the Isle of the Lost” va fi publicat în mai 2016. Romanul anterior „Insula Pierduților” scris de Melissa de la Cruz, s-a clasat pe primul loc în Lista New York Times a celor mai bine vândute cărți (în categoria Children’s Middle Grade) timp de 13 săptămâni din ultimele 22 în care a fost prezent pe listă. În total, patru cărți „Descendenţii” publicate de editura Disney Publishing Worldwide au fost incluse pe Lista New York Times a celor mai bine vândute cărți timp de 41 de săptămâni combinat.

Conținutul trans-media include o serie animată de scurt metraj, „Descendenţii: Wicked World”, care își are acțiunea în Auradon şi Insula Pierduților, debutând luna anterioară pe Disney Channel SUA (cu 5.9 milioane nr. total de telespectatori), WATCH Disney Channel (1.7 milioane vizualizări) şi YouTube (peste 10 milioane de vizualizări până în prezent).

În luna noiembrie divizia Disney Consumer Products and Interactive Media va lansa un joc pentru telefonul mobil „Descendenţii” in SUA. Pe 30 iulie a fost lansată o aplicație de karaoke „Descendenţii” care a ocupat prima poziție în categoria Copii 9-11 în patru țări inclusiv în SUA.

Coloana sonoră a filmului „Descendenţii” a fost inclusă în top 200 Billboard ocupând prima poziție, iar șase videoclipuri muzicale care prezintă numere muzicale din filme, precum şi melodia de final „Believe” interpretată de Shawn Mendes şi remixul „Rotten to the Core” interpretat de Sofia Carson au livrat o audiență de peste 254 milioane de vizualizări pe DisneyMusicVevo. De asemenea, filmul a fost o sursă de inspirație pentru multe creații ale fanilor, cover-uri interpretate de fani şi videoclipuri cu secvențe de dans.

DVD-ul „Descendenţii” a fost lansat pe 31 iulie in SUA, devenind filmul numărul 1 difuzat la TV şi al treilea cel mai vândut titlul TV pe DVD până în prezent în 2015.

Rețeaua de retaileri ai Disney Consumer Products include Walmart, Target, Toys R Us, Kohl’s, JCPenney, Amazon şi Disney Store. Linia de produse autorizată include păpuși manechin, vestimentație, jocuri de rol/costume, lenjerii de pat, accesorii DIY şi electronice de larg consum. Producătorii autorizați sunt Hasbro, Jaya, Mad Engine, Innovative Designs, Markwins, KIDdesigns, printre alții, noile produse urmând să fie puse la dispoziție până în 2016.

Filmul „Descendenţii” realizat de Disney, o aventură modernă de maturizare despre fiii şi fiicele adolescente ale celor mai renumiți răufăcători Disney, este o aventură cu acțiune live, multă muzică şi de dimensiunea unui dragon care îi are ca protagoniști pe Dove Cameron în rolul lui Mal, Cameron Boyce în rolul lui Carlos, Booboo Stewart în rolul lui Jay, Sofia Carson în rolul lui Evie, Mitchell Hope în rolul lui Ben, Kristin Chenoweth câștigătoare a unui premiu Tony în rolul lui Maleficent, Wendy Raquel Robinson în rolul Cruellei de Vil, Maz Jobrani în rolul lui Jafar, Kathy Najimy în rolul Reginei Rele,  în rolul Zânei Bune, Brenna D’Amico în rolul lui Jane, Sarah Jeffery în rolul lui Audrey, Zachary Gibson în rolul lui Doug, Jedidiah Goodacre în rolul Prințului şi Dianne Doan în rolul lui Lonnie.

La nivelul Statelor Unite, Disney Channel deține recordul având șase filme incluse în Top 7 filme originale difuzate prin cablu din toate timpurile  (“High School Musical 2,” “Teen Beach Movie,” “Wizards of Waverly Place: The Movie,” “Descendenţii,” “Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension” şi “Camp Rock”).

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata