Breaking news

Diamante și Narcotice, spectacol controversat la teatrul În Culise

loading...
0 3

Teatrul În Culise prezintă sâmbătă, 17 ianaurie, avanpremiera piesei Diamante și Narcotice, sex, droguri și iubire într-un spectacol controversat.

in culise - piesa teatruSâmbătă, 17 Ianuarie, de la ora 19:00, În Culise te așteaptă cu avanpremiera unui spectacol care pune erotismul sub semnul feminin: Diamante și Narcotice.

În cadrul evenimentul 12 Days of Sins acest spectacol  este asociat cu păcatului plăcerilor trupești pentru că ilustrează drumul parcurs de o femeie în timpul maturizării sexuale.

Trup de felină cu forme voluptoase, buze cărnoase, carne fragedă și sete de aventură. Aceasta este Nicole, o prințesă adolescentă din zilele noastre, care nu se teme să-și urmeze visurile: o carieră în modeling și un iubit bogat care să-i inunde viața de plăcere. Vacanțe de lux amestecate cu aventuri erotice și sex sălbatic, bijuterii scumpe și droguri care să însuflețească atmosfera! Oare cum este să trăiești visul?

Bazat pe textele erotice controversate ale Ralucăi Dewald dramatizate de Cora Manole, spectacolul Diamante și Narcotice vine să spună un adevăr de actualitate și prezintă sexul prin ochii unei femei –  încărcat de erotism, candid, magnetic și incitant!

Din distribuție fac parte Claudia Ene, Ștefan Nistor, Ionuț Gurgu, Paul Alexandru, iar regia artistică este semnată Cristian Bajora. Regia tehnică este realizată de Bogdan Ionescu.

Textul spectacolului este bazat pe scrierile Ralucăi Dewald dramatizate de Cora Manole.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata