Breaking news

Carla Alexandra Anghel este șefa Divelor în filmul Revederea

loading...

Carla Alexandra Anghel face senzație în pelicula ”Revederea”, unde joacă rolul unei Dive îngâmfate, cochete și arogante care își sfidează colegii de clasă.

carla alexandra anghelFilmul pentru adolescenți, intitulat ”Revederea”, are în script și un rol de Divă. Regizorul a decis ca acest personaj să fie jucat de bucureșteanca Carla Alexandra Anghel.

Bucureșteanca joacă în film rolul unei lider de trupă muzicală, numit Grupul Divelor. Rolul i-a venit mănușă, bucureștencei de doar 16 ani, care a jucat magistral personajul de Divă.

”În film eu sunt șefa divelor, un rol destul de greu pentru că nu obișnuiesc să fiu ca o divă. Dar îmi place mult să mă aranjez, să fiu cochetă. În film eu sunt foarte îngâmfată cu ceilalți. Nu ne prea înțelegem atât de bine, eu sunt mai tot timpul cu nasul pe sus. Pe lângă asta, în film trebuie ca eu și colegele din trupa Divelor, să ne aranjăm, să fim cât mai frumoase”, a declarat Carla Anghel pentru exclusivNEWS.ro.

Prezentă pentru al treilea an consecutiv în Tabăra de Film, Carla Anghel spune că se simte onorată că în acest an a jucat alături de nume celebre precum Maia Morgenstern, Wilmark și Aliona Moon.

Cât despre programul infernal de la filmări, Carla spune că: a fost foarte greu, dar frumos, M-am obișnuit, sunt antrenată și sunt în forță mereu pentru că vreau ca totul să iasă foarte bine. A fost o experiență de nota 20. Am ajuns să trăiesc printre vedete și mă bucur foarte mult că o să apar în film cu Maia Morgenstern, cu Wilmark și Aliona Moon.

loading...
4 Comentarii
 1. IULIA spune

  O fata foarte talentata si frumoasa.Tine-o tot asa.Bafta in continuare!

 2. Carla Aac spune

  Multumesc:*

 3. Catalin spune

  Iti urez mult succes, Carla! Cand apare filmul?

 4. Carla Aac spune

  Pe 4 aprilie este premiera filmului. Iti multumesc . Te pup

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata