Breaking news

Bogdan Iancu, copilul minune din Condamnat la viață, ars de Gérard Depardieu

loading...

Bogdan Iancu, copilul care face un rol de excepție alături de Gérard Depardieu și Hervey Keitel în super producția Condamnat la viață a trăit pe platourile de filmare ale primului remake românesc momente memorabile alături de cei doi monștrii sacri ai cinematografiei internaționale.

bogdan iancu si depardieuPe lângă sfaturile primite de la cei doi, răbdare și admirație, Bogdan a beneficiat și de atenția sporită a lui Gérard Depardieu care nu s-a sfiit să se joace “Friptea” cu copilul de 13 ani.

Glumeț și prietenos, actorul francez s-a împrietenit de la primele scene cu Bogdan Iancu. I-a povestit pățaniile sale de pe platourile de filmare și s-au jucat împreuna, nu doar în film, ci și în realitate. Dacă în jocurile lor din film intrau, pe rând, în pielea lui Napoleon, în realitate, în pauzele dintre scene, cei doi se jucau unul dintre cele mai celebre jocuri pentru copii: “Friptea”.  Bogdan își amintește cu plăcere de cele aproape două luni de filmare în compania lui Gérard Depardieu, despre care spune că ar putea povesti la nesfârșit.

Condamnat la viață este cea mai mare producție românească a ultimilor 20 de ani și primul remake autohton.

Povestea se petrece într-un sat din Transilvania, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Un soldat german este găsit mort la marginea unui sat de către un băiat de 11 ani. Nu se ştie cine este vinovatul, iar ofiţerii germani ameninţă că îi vor executa pe cei mai importanţi zece membri ai comunităţii dacă făptaşul nu se va preda. Ca să scape, aceştia din urmă încearcă să-l convingă pe Ipu, „nebunul satului” (jucat de Gérard Depardieu), să-şi asume el vina, în schimbul promisiunii unei înmormântări fastuoase şi a unor recompense pentru familia lui.

Pelicula reunește nume mari din cinematografia românească și internațională precum Gérard Depardieu, Hervey Keitel, Laura Morante, Alexandru Bindea, Gheorghe Visu sau Daniela Nane. Regia este semnată de Bogdan Dreyer, iar scenariul de Anuşavan Salamanian. Filmul este produs de Giuliano Doman pentru Family Film si este deja în cinematografele din întreaga țară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata