Breaking news

Ariana Pendiuc, cel mai tânăr regizor de la Cannes, şi-a lansat filmul „Magda “

loading...

La Festivalul de Film de la Cannes a avut loc proiecţia filmului de scurt metraj „Magda”, în premieră mondială.  Filmul care aduce în prim plan o poveste de iubire  este realizat de cel mai tânăr regizor roman prezent la Cannes, Ariana Pendiuc, care tocmai a împlinit 24 de ani.

Ema_TVR3_Ariana_Cannes369Filmul a intrat la secţiunea Short Film Corner, cu spectatori  exclusiv profesionisti in domeniu, producători, regizori, distribuitori, printre care şi producătoarea filmului american „ The roe effect”, câştigător al celebrei competiţii American Black Film Festival HBO.

Filmul Arianei fost bine primit şi a impresionat prin universalitatea poveştii de iubire dezvaluite.  Ariana nu a fost singura la premiera, ci a fost insotita de sora sa, Ema Pendiuc, vedeta postului TVR3, care este şi producătoarea filmului şi care s-a ocupat de tot ce a înseamnat promovarea scurt-metrajului Magda la festival, întâlniri cu distribuitorii şi organizarea premierei.

Ariana Pendiuc : „ Pentru mine este un vis împlinit şi o confirmare că drumul pe care l-am ales este cel bun. În fiecare zi întâlnesc profesionişti din cinematografia mondială, începând cu celebrele întâlniri de la micul dejun – „breakfast meetings”, workshop-urile din Palat, până la petrecerile de seară de pe iahturi. Este o lume nouă, care s-a deschis în faţa mea”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata