Breaking news

Aliona Moon și Wilmark, căutători de talente în cel mai recent film pentru adolescenți

loading...

Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013 și Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine, selectează tinere talente în cel mai nou film produs în România.

film adolescentiStațiunea Moeciu din județul Brașov, s-a transformat pentru două săptămâni, într-un platou de filmare în toată regula. Sala de spectacole din cadrul Primăriei Moeciu a găzduit o bună parte din acțiunea filmului.

Aliona și Wilmark au ingrata meserie de a selecta din câteva zeci de copii talentați, elevi ai unei Școli de Arte, doar unul singur care are șansa să devină cunoscut la nivel național, prin apariția într-un lung metraj. Numai că pe parcursul casting-ului, lucrurile se schimbă astfel că finalul filmului este unul surprinzător şi total neprevăzut.

Lungmetrajul scoate în prim plan, copii talentaţi din România, care prin veleităţile artistice pe care le posedă, pot deveni viitorii artişti ai ţării şi de ce nu ai show-biz-ului internaţional.

Filmările vor continua în mai multe locaţii din Meciu până la finele săptămânii, după care, se va intra în faza de postroducţie. Bogdan Alexe, producătorul general şi regizorul principal al filmului a declarat pentru excluisvNEWS.ro, că: suntem în grafic cu filmările, până la ora asta am filmat aproximativ 75% din scene. Un prim termen de finalizare al montajului ar fi jumătatea lunii decembrie 2013, dar cel mai probabil filmul va putea fi văzut în cinematografele din toată ţara, abia în luna februarie 2014.

Astă seară, în Sala de Cultură din Moeciu s-a filmat şi partea de final a peliculei, un musical în care cântă şi dansează 30 din cei 76 de copii prezenţi în distribuţia filmului.

Autorul piesei de final este compozitorul Gabriel Băruţă, fost component al trupei Hotel FM. Piesa a fost compusă şi înregistrată în doar cinci zile, în studioul mobil amenajat într-o vilă din Moeciu. Copii au reuşit să înveţe coregrafia spectaculoasă, demnă de filmele de la Bollywood, în doar o zi şi jumătate. Aliona Moon va cânta şi o melodie în film, compusă de Gabriel Băruţă. Astfel că filmul se anunţă de pe acum unul de mare succes la adolescenţii români.

wilmark si aliona

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata