Breaking news

Un ofițer SRI și-a pierdut viața într-un grav accident pe DN2

loading...

Sămbătă, 3 august un ofițet SRI a murit în urma unui grav accident petrecut dimineață pe DN2, la ieșirea din Constanța spre localitatea Ovidiu.

SRITragedia s-a petrecut în timp ce ofițerul a intrat pe contrasens, încercând să facă o depășire, însă s-a lovit de un alt autoturism, care circula regulamentar.În urma impactului violent, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe carosabil.

Șoferul responsabil de accident și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite. Cei doi răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii tragediei.

“Este o zonă de drum naţional prevăzut cu două benzi pe sens şi pe alocuri prevăzut cu parapet pe axul drumului. Din nefericire, în zona unde s-a produs accidentul nu era un astfel de parapet, s-a întrerupt la circa 100 de metri de la accident. Având în vedere că autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, nu excludem o posibilă cauză medicală având în vedere că bărbatul avea 40 de ani. Nu am identificat urme de frânare. Un sens de circulaţie a fost afectat de cele două autoturisme. Nu sunt probleme în acest moment. Zona aceea e o zonă de drum drept”, a declarat,Ciprian Sobaru, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata