Breaking news

Zone Arena demolată de Onțanu

loading...

Complexul de agrement și concerte Zone Arena a fost demolată începând din această dimineață, la solicitarea Primarului Sectorului 2, Neculai Onțanu, care acuză lipsa autorizațiilor de construcție a scenei de spectacol și a construcțiilor adiacente.

zonearenaTribunele au fost demontate după ce organizatorul concertelor a fost somat de Primăria Sectorului 2. În prezent, locul unde va fi găzduit spectacolul legendarului cântăreţ Ozzy Osbourne, dar şi a altor evenimente muzicale de amploare în Bucureşti, este incert.

Tribunele şi scena din cadrul complexului Zone Arena, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164D din sectorul 2, vor dispărea în câteva zile. Mai mult, printr-o adresă oficială din partea societăţii, Primăria Sectorului 2 a primit asigurări că aici nu vor mai avea loc spectacole.

Directorul de la Zone Arena, Dorian Ciubuc, susţine că nu este vorba de nicio demolare.”Nu există demolări, există demontări pentru un eveniment care se întâmplă pe litoral”, a declarat pentru realitatea.net, Dorian Ciubuc, directorul locaţiei.

Întrebat dacă se va mai ţine concertul lui Ozzy Osbourne, Dorian Ciubuc a declarat că deocamdată nu are de anunţat nimic. “Săptămâna viitoare voi putea face mai multe declaraţii. Concertul se va ţine, dar toate detaliile le voi da miercuri”, a mai spus el.

Primarul sectorului 2 a somat S.C. Arena Invest S.R.L. să-şi desfiinţeze voluntar, în regim de urgenţă, toate construcţiile existente în zona Arena din strada Barbu Văcărescu nr. 164D deoarece nu au nici o autorizaţie de construire şi nici un fel de avize şi acorduri necesare unei bune funcţionări, plus că locuitorii din zonă sunt deranjați de zgomotul produs de concertele susținute în Zone Arena.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata