Breaking news

11 femei înjunghiate la Iaşi

loading...

iasi211 femei au reclamat la poliţie că au fost agresate, într-o zonă centrală a oraşului Iaşi, de un individ înarmat cu un obiect ascuţit. Una dintre victime a fost dusă direct în sala de operaţii. Poliţiştii au dat publicităţii portretul robot al atacatorului. Suspectul căutat de poliţişti are următoarele semnalmente: în jur de 36 de ani, 1,75 m înâlţime, slab, faţă ovală, păr negru, puţin ondulat, ten măsliniu. Acesta purta blugi închişi la culoare şi geacă maronie.

Potrivit Mediafax suspectul principal în cazul femeilor care au fost atacate cu un obiect ascuţit, la Iaşi, a fost prins în apropierea unui liceu în timp ce încerca să înţepe o elevă. Surse din cadrul poliției au declarat că acesta este recidivist și ar fi fost condamnat pentru viol.

Poliţiştii cred că agresorul ar putea fi o persoană fără adăpost, cu probleme psihice. “Rămâne să stabilim cu exactitate obiectul cu care au fost provocate aceste răni şi motivele pentru care suspectul a comis aceste fapte. Semnalmentele oferite de victime au fost transmite imediat tuturor echipajelor aflate în teren. Poliţiştii au demarat activităţi în vederea identificării bărbatului”, a declarat subinspectorul Virginia Pralea.

Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca numărul victimelor să fie şi mai mare, dar femeile să nu se fi prezentat la spital. Până acum au fost audiate mai multe persoane, iar cercetările continuă.

loading...
2 Comentarii
  1. yo spune

    toate ziarele si posturile de stiri spun k sunt 9….la voi e mai cu mot…sunt 10:)):)) bonus de la voi:))

  2. update spune

    Iata ca la cateva ore dupa ce aici am publicat stirea cu 10 victime numarul acestora a ajuns la 11.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata