Breaking news

Zăpada din luna ianuarie a topit asfaltul pe Autostrada Soarelui. CNADNR cârpește asfaltul cu plombe

loading...

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi s-a apucat să toarne plombe în găurile apărute în asfaltul Autostrăzii Soarelui, pe segmentul Lehliu – Drajna – Fetești.

plombe autostrada soareluiCNADNR s-a apucat să pună plombe pe Autostrada Soarelui, dovadă a lucrărilor de mântuială făcute de firma care a construit autostrada.

Conform programului de lucrări stabilit de către conducerea Companiei pe Autostrada A2, Tronsonul Lehliu – Drajna – Fetești se fac reparații, având în vedere degradările apărute.

„Suprafața pe care au fost constatate degradările este de 1.300 mp. În perioada 29 ianuarie – 02 februarie au fost executate, în regie proprie, lucrări de plombare cu mixtură caldă pe o suprafață de 720 mp. În prezent se acționează cu un efectiv de 45 angajați ai CNADNR, astfel: 23 muncitori asfaltatori și 22 de utilaje specializate cu personal deservent. Aceste reparații ar trebui finalizate până în dimineața zilei de 05.02.2016, în funcție de condițiile meteo. Orice degaradare apărută pe partea carosabilă este semnalizată corespunzător în vederea asigurării siguranței rutiere a participanțiilor la trafic”, se arată în comunicatul de presă al CNADNR, remis exclusivNEWS.ro.

Rămâne de văzut dacă plombele sunt de calitate sau vor dispărea la prima ploaie.

Tronsonul Lehliu – Drajna – Fetești, în lungime de 36,6 kilometri, a fost inaugurat în 2007.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Suntem cei mai PRAFFFFFFF … pt ce platim rovinieta si alte taxe aberante ? pt ASTA ??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata