Breaking news

„Zâmbet și Culoare”, cel mai mare eveniment caritabil găzduit de Cluj Arena pentru a o salva pe Camelia

loading...

Cluj Arena va găzdui pe 15 iulie, cel mai mare eveniment caritabil din Cluj Napoca, pentru a readuce zâmbetul pe chipul Cameliei Badiu, o tânără de 10 ani, diagnosticată cu o tumoră osoasă.

zambet si culoare camelia badiu„Zâmbet și Culoare”, este ceea ce îți dorești să vezi în ochii unui copil indiferent de vârstă. Camelia Badiu, o fetiță în vârstă de 10 ani, a fost diagnosticată cu o TUMORĂ OSOASĂ de Gradul 3 și complicații pulmonare „Det.Sec.Pulmonare”.

Pentru a-i oferi Cameliei o nouă șansă la viață, am decis, ca împreună cu prietenii din diferite domenii artistice și nu numai, să dăm culoare zâmbetelor și să animăm atmosfera cu diferite activități și expoziții în cadrul unui eveniment cultural ce va avea loc în data de 15 Iulie 2017 la stadionul Cluj Arena (intrarea oficială) începând cu ora 10:00 până în jurul orei 18:00.

Strângerea de fonduri de la fața locului se va face încă de la orele dimineții, unde pe lângă ateliere si expoziții, vă așteptăm să savurați o cafea „meșterită” de experți, iar mai apoi, pe parcursul zilei, sperăm să vă răcoriți cu un cocktail Non-Alcoolic pe placul vostru. În cadrul evenimentului, vom pregăti și o proiecție de film, iar pe final ne propunem să încheiem ziua cu o Licitație Caritabilă, unde obiectele artistice unicate, dar şi sportive foarte rare, vor atrage cu siguranță priviri.

Alături de Camelia Badiu vine si soprana Paula Rad, absolventa Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca și masterandă în cadrul Universității de Arte George Enescu din Iași.
Cunoscută fiind ca finalistă la ediția 2017 a „Romanii au talent”, Paula ne va încânta cu talentul ei și ne va umple sufletele de emoție într-un recital inedit ce va avea loc în cadrul evenimentului de sâmbătă.

Donații se pot face și în următoarele conturi:
RON: RO87 UGBI 0000 0420 2548 7RON deschis la Garanti Bank – titularul fiind mama Cameliei – Rusu Magdalena Maria
Contul în EUR/USD urmează a fi deschis.

CBC Fitness Corner s-a alăturat cauzei! 

Sesiunile de sâmbătă se vor desfășura în cadrul evenimentului Zâmbet și Culoare, unde Abigail Valean si Dia Radu promit să ne pună corpul în mișcare!  Vor aborda stiluri din diferite colțuri ale lumii, într-un mediu plin de energie și distracție. 

Fetele au pregătit programe pentru toate vârstele, „Dare2Dance” si „Dare2Dance Kids”. Singur sau insoțit, vino sâmbătă la Cluj Arena, să ne bucurăm împreună de mișcare în aer liber, alături de Dia, Abi & CBC Fitness Corner!

Pentru că sănătatea-i mai importantă decât toate, oameni frumoși continuă sa ni se alăture iar surprizele nu se vor opri aici!

„Kinetomed, îmreună cu celelalte două branduri adiacente, Kinetomed Home si KM Performance, sunt alături de Peluza Șepcile Roșii în încercarea de a o ajuta pe micuța Camelia să aibă o viață lungă și fericită alături de familie. Vom fi prezenți la evenimentul caritabil cu toate serviciile pe care le oferim.

KM Performance va organiza clase și demonstrații de „functional training” – TRX, TRX Rip, Gun-ex, Let’s bands. Aceste antrenamente fiind gândite cu scopul de a ne pregăti pentru orice solicitări fizice și pentru a ne îndeplini cu ușurință sarcinile de zi cu zi.

Vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare, să ne cunoaștem și să îi ajutăm împreuna pe Camelia și familia ei.
#KMPerformance #KM.”

Talentul se șlefuiește odată cu vârsta și doar prin trudă. Mark, al 2-lea „Graffer”, promite să ne uimească cu opera lui din ziua evenimentului!
Lăsăm imaginile să vorbească!

Vă invităm cu mic cu mare să luați parte la acest eveniment cu scopul de a acoperi o mică parte din suma necesară tratamentului Cameliei. Orice alte donații (de o altă natura decât cea materială) sunt binevenite, ele fiind redirecționate către Orfelinatul de la baza mănăstirii Florești „Așezământul pentru copii Sf. Onufrie”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata