Breaking news

Vlădescu promite că taie din taxe

loading...

După o discuție de patru ore  cu grupul parlamentar PDL din Senat despre buget, pe legea responsabilităţii fiscale și  susţinerea autorităţilor locale, Sebastian Vlădescu a declarat că va reduce din taxele parafiscale.

vladescuNu vă pot spune despre ce taxe este vorba, premierul ne-a rugat să continuăm reducerea numărului de taxe parafiscale şi în funcţie de rezultatele analizei vom reduce tot ceea ce poate fi redus. Nu sunt un susţinător al parafiscalităţii“, a spus Vlădescu, la Senat.

Vlădescu a mai spus că niciun senator nu i-a reproşat declaraţia privind impozitarea pensiilor, singurul reproş care i s-a făcut fiind acela că nu există o susţinere suficientă pentru agenţii economici în condiții de criză.

“Am recunoscut acest lucru datorită faptului că nu avem disponibilităţile financiare care ar fi necesare, nu putem să dăm subvenţii, dar din punctul meu de vedere s-au făcut foarte multe în acest an, ultimele două luni, pentru susţinerea agenţilor economici”, a explicat Vlădescu.

Premierul Emil Boc a cerut miniştrilor Finanţelor şi Economiei să urgenteze procedurile de elaborare a mecanismului prin care tinerii care înfiinţează firme să beneficieze de facilităţi, solicitând totodată ca procesul de reducere a numărului de taxe parafiscale să fie continuat şi în acest an.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata