Vlad Hogea, fost deputat PRM a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui infarct

loading...

Vlad Hogea, fost deputat PRM în Parlamentul României timp de opt ani de zile, a murit sâmbătă seară la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct.

vlad hogea - prmVlad Hogea a fost deputat din partea Partidului România Mare în perioada 2000–2004 şi 2004–2008. Acesta s-a stins din viață în mod subit la doar 37 de ani, lăsând în urmă o fetiţă de câteva luni. Anunțul morții fostului parlamentar, a fost făcut de Bogdan Diaconu, deputat PSD.

”A plecat dintre noi un mare naţionalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi împlinit 38 de ani. A plecat la cele veşnice subit, cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere şi colegi de idei şi de credinţă care nu-l voi uita niciodată. (..) Alături de toată echipa Partidului România Unită transmit condoleanţe familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetiţa sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înţelege moştenirea lăsată de Vlad Hogea şi va fi mândră de cel care a fost tatăl său… Îl plângem cu toţii pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!” , a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PSD, Bogdan Diaconu.

Vlad Gabriel Hogea, născut pe 9 ianuarie 1977, la Iaşi, a fost deputat de Iaşi în Parlamentul României din partea Partidului România Mare în legislatura 2000–2004 şi deputat de Vaslui în legislatura 2004–2008.

În preliminariile aderării României la Uniunea Europeană, a fost trimis în 2005 ca euro-observator la Parlamentul European.

În anul 006, Vlad Hogea a demisionat din PRM şi s-a înscris în PNG-CD condus atunci de Becali. După care a migrat la PC şi apoi în PP-DD, unde era secretar executiv şi coordonator al Departamentului de Comunicare şi preşedintele al filialei Iaşi.

Hogea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Al.I. Cuza”, din Iaşi în 1999 şi Colegiul Naţional de Apărare, Bucureşti, în 2003.

937 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*