Breaking news

Vlad Hogea, fost deputat PRM a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui infarct

loading...
0 17

Vlad Hogea, fost deputat PRM în Parlamentul României timp de opt ani de zile, a murit sâmbătă seară la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct.

vlad hogea - prmVlad Hogea a fost deputat din partea Partidului România Mare în perioada 2000–2004 şi 2004–2008. Acesta s-a stins din viață în mod subit la doar 37 de ani, lăsând în urmă o fetiţă de câteva luni. Anunțul morții fostului parlamentar, a fost făcut de Bogdan Diaconu, deputat PSD.

”A plecat dintre noi un mare naţionalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi împlinit 38 de ani. A plecat la cele veşnice subit, cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere şi colegi de idei şi de credinţă care nu-l voi uita niciodată. (..) Alături de toată echipa Partidului România Unită transmit condoleanţe familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetiţa sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înţelege moştenirea lăsată de Vlad Hogea şi va fi mândră de cel care a fost tatăl său… Îl plângem cu toţii pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!” , a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PSD, Bogdan Diaconu.

Vlad Gabriel Hogea, născut pe 9 ianuarie 1977, la Iaşi, a fost deputat de Iaşi în Parlamentul României din partea Partidului România Mare în legislatura 2000–2004 şi deputat de Vaslui în legislatura 2004–2008.

În preliminariile aderării României la Uniunea Europeană, a fost trimis în 2005 ca euro-observator la Parlamentul European.

În anul 006, Vlad Hogea a demisionat din PRM şi s-a înscris în PNG-CD condus atunci de Becali. După care a migrat la PC şi apoi în PP-DD, unde era secretar executiv şi coordonator al Departamentului de Comunicare şi preşedintele al filialei Iaşi.

Hogea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Al.I. Cuza”, din Iaşi în 1999 şi Colegiul Naţional de Apărare, Bucureşti, în 2003.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata