Breaking news

Vizita lui Joe Biden în România, dă peste cap traficul rutier din Bucureşti

loading...

Marți, sosește în România, în vizită oficială, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Din cauza măsurilor de securitate sporite, pe parcursul deplasării oficialului prin București, vor fi impuse măsuri de restricție temporară a traficului rutier.

joe biden in romaniaVizita de două zile a lui Joe Biden la București dă peste cap traficul rutier din București. Serviciul de Protecție și Pază precizează faptul că dești circulația se va desfășura în condiții normale, vor fi totuși ceva restricții de circulație.

Circulaţia rutieră se va desfăşura în condiţii normale în zilele de 20-21 mai a.c., cu ocazia vizitei la Bucureşti a Vicepreşedintelui Statelor Unite ale Americii, Excelenţa Sa Domnul Joe Biden. Pe întreaga perioadă a vizitei la Bucureşti a Vicepreşedintelui SUA, Excelenţa Sa Domnul Joe Biden, nu vor fi dispuse restricţii majore de trafic. Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să nu afecteze buna desfăşurare a activităţilor cotidiene ale locuitorilor din Capitală. ”, se precizează în comunicatul de presă al SPP, remis exclusivNEWS.ro.

Poliţia Rutieră va asigura măsuri de fluidizare a traficului rutier şi solicită conducătorilor de autovehicule :

  • să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri;
  • să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele în trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
  • să nu oprească şi să nu staţioneze decât în locurile special amenajate;
  • să îşi păstreze calmul, să nu blocheze intersecţiile şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Joe Biden vine în vizită oficială în România pentru discuții cu Președintele României Traian Băsescu și cu premierul Victor Ponta, ca urmare a crizei din Ucraina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata