Breaking news

Violatorul jurnalistei a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare

loading...

Violatorul jurnalistei de la Europa FM, a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Marți dimineață, bărbatul a fost dus de la sediul Secției 1 Poliție la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

jurnalista violata europa fmLa o săptămână de la comiterea violului în mijlocul zilei, pe Cale Dorobanților, bărbatul a fost prins de polițiști.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni seară, la scurt timp după ce a încercat să o violeze şi pe secretara unei universităţi din Bucureşti.

Bărbatul a fost ridicat de poliţiştii Secţiei 5 din apropierea locuinţei sale și predat celor de la Secția 1 Poliție.

Anchetatorii spun că acesta are antecedente penale, tot pentru infracţiuni cu violenţă. După ce a fost reținut, bărbatul a recunoscut că a violat-o pe jurnalistă. Și asta după ce criminaliştii au comparat analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate în cazul violului din 10 septembrie.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa acestuia au fost găsite şi hainele pe care le-a purtat în ziua violului şi care au fost descrise de victimă. Acesta a fost recunoscut din grup de către jurnalista violată.

Bărbatul, în vârstă de 32 de, nu are ocupaţie. Procurorii vor propune judecătorului arestarea preventivă pentru 29 de zile a bărbatului.

Bărbatul a fost eliberat din închisoare după opt ani de zile, pentru bună purtare, deși fusese condamnat la 11 ani de penitență. Iar la nici o lună e la ieșirea din închisoare a violat-o pe jurnalistă.

Potrivit declarațiilor jurnalistei, agresorul a târât-o circa trei kilometri pe Calea Dorobanților, între zona Perla și Lacul Floreasca, în timp ce trecătorii mergeau nepăsători pe lângă tânăra jurnalistă care plângea și se zbătea în brațele violatorului.

Deși jurnalista plângea, era în mod evident amenințată și a fost împinsă sute de metri,  nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgență 112.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata