Breaking news

Viol ținut sub tăcere la Zimnicea. Un funcționar al primăriei a abuzat o minoră

loading...

Ion Drăguț, funcționar public în cadrul Primăriei orașului Zimnicea este acuzat de viol și raporturi sexuale cu o minoră din localitate. Poliția a deschis o anchetă în urma plângerii părinților fetei.

ion dragut minora abuzInspectoratul Județean de Poliție și Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman au deschis o anchetă, după ce părinții fetei de 15 ani au depus o plângere împotriva funcționarului de la primărie.

”Avem un dosar penal în lucru pentru săvârșirea infracțiunii de viol și raporturi sexuale cu o minoră. Persoana reclamată este din Zimnicea și cea care a depus plângere, tot din Zimnicea. Cercetările se fac în colaborare cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman”, a declarat Adrian Ilicea, purtător de cuvânt IPJ Teleorman, pentru Total Impact.ro.

Însă, Parchetul Teleorman nu dorește să furnizeze niciun detaliu cu privire la plângerea părinților minorei, lucru care dă de înțeles că se intenționează să se mușamalizeze speța.

Ion Drăguț, angajat al Serviciului Social din Primăria Zimnicea nu este la prima acuzație de viol, el fiind deja condamnat pentru această faptă, pentru care a făcut în anii trecuți și pușcărie.

Dacă plângerea părinților minorei de 15 ani, se confirmă iar dosarul ajunge în instanță, Ion Drăguț, va fi considerat recidivist și riscă să stea ani grei după gratii.

Ion Drăguț a fost anchetat de parchet și într-un dosar al Clanului Sportivilor, privind implicarea în diferite fapte de corupție.

Este inexplicabil faptul cum un om care a avut până acum trei condamnări în instanță, a ajuns să fie angajat ca funcționar public la Primăria Zimnicea.

loading...
2 Comentarii
  1. un zimnicean spune

    dar de faptul ca lua dijma de la cei de la ajutorul social care nici nu veneau la prestatie nu se scrie?sau nu se stie ca lua?
    lua spaga si o impartea cu primarul petre parvu.sunt multi care ,daca i-ar lua la intrebari dna-ul ar spune totul.se stie de dirna,de bibanu,de viorel maturatoru’ si altii care strang banii de la cei care nu merg la prestatie ca trebuie sa returneze jumatate din ei.dna-ul sa vada si ce afaceri are si petre parvu cu contractele atribuite de la primarie cu licitatii fictive…..daca vrei sa vezi o licitatie trebuie sa ai parola sa poti accesa datele ….

  2. un zimnicean spune

    cum a ajuns functionar public sa fie intrebata GRIGORINA TANTARCU, sefa de la resurse umane din primaria asta de la zimnicea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata