Breaking news

Video emoționant postat pe internet, de mama lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini – VIDEO

loading...

Andreea Anghel, mama lui Ionuţ, copilul ucis pe 2 septembrie, de o haită de maidanezi, a postat pe contul ei de facebook un video emoționant în memoria fiului ei.

anghel ionutVideoclipul dedicat memoriei fiului ei, este format din imagini cu Ionuț Anghel, iar ca suport muzical a fost aleasă o melodie tristă, cântată de Enya, “If I Could Be Where You Are” (Dacă aș putea să fiu unde ești tu).

Piesa este tradusă în limba română în timp ce pe ecran se derulează imagini cu Ionuț.

Copilul familiei Anghel a fost ucis de o haită de maidanezi, pe 2 septembrie, în apropierea Parcului Tei din Sectorul 2 al Capitalei. Ionuț se afla împreună cu fratele lui Andrei și cu bunica, Aurica Anghel la plimbare în parc. Bunica i-a lăsat liberi să alerge prin parc, nu i-a supravegheat și așa au ajuns pe un teren viran din afara parcului unde au fost atacați de câini.

Imaginile din parcul Tei cu copii și bunica au fost publicate de cancan.ro la aproape trei săptămâni de la tragedie. Abia după ce imaginile au apărut în presă, procurorul de caz a solicitat autorităților locale, înregistrările video.

În doar câteva ore de la postarea pe youtube, videoclipul a înregistrat peste 27.000 de vizualizări.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Groaznic ! Nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul mamei. 🙁 Nu cred ca exista o durere mai mare !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata