Breaking news

Victor Ponta se operează în Turcia la picior în ziua în care DNA îl chema la audieri

loading...

Premierul României Victor Ponta a plecat în Turcia pentru a se opera la genunchi. Azi, procurorii DNA îl chemaseră la audieri în dosarul penal.

victor ponta - dnaVictor Ponta se operează la turci, fix în ziua în care procurorii îl chemaseră la sediul DNA pentru audieri în dosarul în care este urmărit penal.

Premierul și-a trimis avocata la DNA ca să ceară amânarea audierii, prezentând dovezi că Ponta se află în Turcia pentru intervenția chirurgicală la genunchi.

Ponta a fost joi la  Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală.

Premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

La finele lunii mai, premierul Victor Ponta s-a accidentat uşor, fiind lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet.

În perioada în care premierul Victor Ponta lipseşte din România, atribuţiile sale sunt preluate de vicepremierul Gabriel Oprea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata