Breaking news

Victor Ponta nu îl vrea pe Nini Săpunaru la Transporturi

loading...

Premierul Victor Ponta nu îl vrea pe deputatul PNL, Nini Săpunaru în funcția de Ministru al Transporturilor, în locul lui Fenechiu și Silaghi și cere liberalilor o altă nominalizare.

nini sapunaru si pontaLa nici 24 de ore de când deputatul liberal Nini Săpunaru a anunțat la Realitatea TV că președintele Crin Antonescu i-a propus să preia Ministerul Transporturilor, premierul Ponta spune NU acestei variante.

Nu am bătut din pinteni, nu am cerut această funcţie, nu-i o chestiune uşoară, ştiu la ce mă înham şi nu este nicio nenorocire dacă nu sunt acceptat”, a spus Săpunaru la Realitatea TV, joi seară.

Propunerea lui Crin Antonescu i-a luat prin surprindere pe pesedişti, care strâmbă din nas și nu prea agreează această nominalizare.

Dacă jois eară, la B1 TV, Ponta a refuzat să comenteze această nominalizare, azi, potrivit unor surse politice citate de Mediafax, Ponta ar fi refuzat propunerea din partea PNL pentru Transporturi cerând insistent o altă nominalizare.

Cel mai puternic contestatar al lui Nini Săpunaru este vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea. De-a lungul timpului între cei doi au existat mai multe contre, relaţia lor în judeţ fiind una extrem de rece.

Premierul Victor Ponta a anunţat că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău.

Biroul Politic Naţional al PNL urmează să analizeze duminică propunerea funcţia de ministru al Transporturilor.

Refuzul lui Victor Ponta a creat iritare în rândul liderilor PNL, semn că alianța USL scârțâie tot mai mult.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata