Breaking news

Victor Ponta o va numi pe Laura Codruța Koveși la DNA

loading...

Premierul Victor Ponta a confirmat indirect, vineri seară la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3, că o va numi pe Laura Codruța Koveși, șef la DNA.

ponta o numeste pe kovesi la dnaVictor Ponta a confirmat faptul că oricine poate fi numit șef la DNA, în afară de Daniel Morar. Adică inclusiv Laura Codruța Koveși. Întrebat de moderatoarea Dana Grecu dacă exclude varianta Koveși la DNA, Ponta a spus că nu exclude niciun nume, decât cel pe al lui Morar.

Care culmea, nu mai putea oricum să fie numit șef la DNA pentru că nu îi mai permitea legea și în plus de asta a fost desemnat de Băsescu, judecător la CCR.

Cu un discurs de om învins și resemnat, Ponta a încercat să arate că va numi în schimb procuror general pe cine va dori el și că astfel se contrabalansează lucrurile.

Toate răspunsurile date în emisiune pe marginea desemnării lui Koveși la DNA au fost ale unui om care deja a luat această decizie și care încearcă să facă o justificare penibilă a hotărârii.

A ținut să precizeze că să nu îi dea lui nimeni lecții de băsism, pentru că el este în prima linie și că luptă cu Băsescu.

Întrebat de Dana Grecu de ce nu face numiri pe bandă rulantă chiar dacă Băsescu le respinge, Ponta a răspuns: nu pot să fac asta pentru că mi se pare un lucru neserios ca eu să propun și el le respinge. așa cum a fost în cazul numirilor lui Pivniceru. eu nu pot să propun așa în glumă la mișto să vă respingă.

La întrebarea Danei Grecu, dacă își va da demisia în cazul în care o va numi pe Koveși la DNA, Victor Ponta a răspuns că NU. Că va își va da demisia dacă majoritatea populației și majoritatea parlamentară va găsi altă persoană mai bună.

A ținut să precizeze că nu se simte umilit de faptul că va numi un om al lui Băsescu la DNA și că își asumă acest lucru.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Sa-si dea demisia incompetentul asta … !!! BASIST INFECT ORDINAR !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata