Breaking news

Victor Ponta a fost huiduit în Gara de Nord din Bucureşti

loading...
Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, de un grup de tineri, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, cu trenul electric Hyperion, produs la Craiova.
ponta huiduit in gara de nordDupă ce s-a dat jos din tren alături de vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova, premierul a acordat declarații jurnaliștilor prezenți în Gara de Nord, cu privire la trenul electric inaugurat.
După declaraţii, Ponta s-a îndreptat către ieşirea din Gara de Nord, iar la ieşirea de pe peron, un grup de aproximativ 40 de tineri care nu aveau bagaje, l-au huiduit pe Victor Ponta.

Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna.

“De ce te-a trimis?”, i s-a adresat Victor Ponta unui tânăr din grupul care-l huiduia, râzând. Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici, a continuat premierul, dialogul cu grupul de tineri care-l huiduiau.

Ofiţerii SPP l-au înconjurat pe premier, formând un perimetru de securitate. Şeful Guvernului a ieşti din gară, a urcat în maşina oficială şi a plecat.

Premierul Ponta a spus apoi la Antena 3 că tinerii au fost trimiși de Elena Udrea ca răspuns la incidentul cu Băsescu din portul Constanța, când un tânăr l-a scuipat în față.

Între timp, s-a întâmplat incidentul de la Constanța, pe care eu l-am aflat, evident, de la presă și imediat l-am și condamnat. M-a întrebat presa, într-una din gări (..) cum comentați și am spus, indiferent de antipatia față de președintele Băsescu, e condamnabil, nu e normal așa ceva, trebuie să plătească omul acela. Între timp, doamna Udrea a dat un comunicat că să ne fie rușine — vă dați seama, eu, în tren, îi trimiteam lui Traian Băsescu un om care înțeleg că l-a scuipat și a trimis niște interlopi să mă huiduie“, a spus Ponta la Antena 3.

Trenul Hyperion este primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova, investiţia depăşind cinci milioane de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata