Breaking news

Victor Ponta a câştigat şefia PSD

loading...

Victor Ponta este noul Preşedinte  al Partidului Social Democrat. 856 de voturi a primit Ponta, în timp ce fostul preşedinte PSD, Mircea Geoană a primit  doar 771 voturi.

thumbnailDupă o zi plină  de discuţii între cele două tabere din partid şi după  sarabanda retragerilor  din cursa prezidenţială  a lui Mazăre, Diaconescu şi Mitrea, a venit vremea votului, care s-a prelungit  până după miezul nopţii. 1700 de delegaţi din toată ţara, au fost prezenţi la Congresul Extraordinar al  PSD, organizat la Romexpo. Numărarea voturilor s-a încheiat în jurul orei 3 dimineaţa. Pe parcursul numărării voturilor, cei doi candidaţi preluau pe rând conducerea, la un moment dat fiind şi la egalitate perfectă. Prin alegerea noului preşedinte PSD, partidul de opoziţie poate ieşi din conul de umbră şi poate reveni cu forţe proprii în prim planul scenei  politice. Multe speranţe îşi pun membrii PSD în noul preşedinte ales, care are de rezolvat divergenţele din interiorul partidului. O curăţenie generală şi restructurarea  acestuia fiind vitală pentru a putea reprezenta o alternativă viabilă în faţa PD-L.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Victor Ponta a câştigat-o pe ma…a la loto.Hai mars si tu..sictir!Locul tau e dupa gratii infractorule o data cu PD-l-ul…Locul PRM-ului insa, este la Cotroceni, si nu vor mai sta mult treburile asa..o sa vedeti voi!Romanul nu mai pote rabda asemenea “torturi medievale”.Profitati de cei invarsta..care sunt usor de manipulat si de tineretul din ziua de azi care se arata foarte indiferent la “mediul inconjurato”.Insa cand vor simtii cu totii foametea in stomac sa fugiti de asediul ce se va arunca asupra voastra nenorocitilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata