Breaking news

Victor Ponta ar fi propus-o pe Laura Codruța Kovesi la DNA

loading...

Victor Ponta a anunţat, marţi dimineaţă, că a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror şef al DNA.

ponta o numeste pe kovesi la dnaE oficial, Laura Codruța Koveși va fi noul poruror șef al DNA. Victor Ponta a cedat șantajului și a decis să o numească pe Koveși șef la DNA.

Anunţul a fost făcut de Victor Ponta la un eveniment al Jandarmeriei. De la ora 11.00, Ponta participă la o ședință cu secția de procurori a CSM unde discută despre noile propuneri ale șefilor parchetelor.

Tiberiu Nițu este vehiculat ca șef al Parchetului General. Acesta a mai fost propus anul trecut de Mona Pivniceru și respins de Băsescu.

Numirea lui Koveși la DNA riscă să rupă USL, întrucât Crin Antonescu a declarat public că el se opune numirii acesteia la Direcția Națională Anticorupție.

După o serie de replici acide schimbate prin intermediul presei, Victor Ponta şi Crin Antonescu au avut, luni, o întâlnire la Parlament, în urma căreia au ieşit cu mesaje împăciuitoare, dând asigurări că USL nu se va rupe.

Asociaţia Magistraţilor din România îi acuză pe preşedintele Traian Băsescu şi pe Victor Ponta că ar fi făcut un pact “meschin” în privinţa numirii procurorilor şefi şi avertizează că această înţelegere va afea efecte asupra întregii societăţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata