Breaking news

Viceprimarul Comunei Dobroieşti arestat

loading...

Viceprimarul din Comuna Dobroieşti a fost reţinut, iar primarul comunei va fi cercetat în stare de libertate, pentru ultraj, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului, după ce i-a sechestrat şi îmbrâncit pe oamenii legii.

catuseOamenii legii organizaseră un flagrant în cazul unui angajat al Primăriei Dobroieşti. Procurorii de la Parchetul Capitalei au decis ca viceprimarul din comuna Dobroieşti să fie reţinut. Viceprimarul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile, iar primarul comunei va fi cercetat în stare de libertate, transmite realitatea.net.
Imaginea 1/1

Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi procurori ai Parchetului Bucureşti au fost sechestraţi chiar de edil, în sediul Primăriei, în sala de consiliu. Totul a pornit de la un flagrant pe care oamenii legii l-au făcut în cazul unui funcţionar al primăriei, bănuit de luare de mită.

Potrivit ofiţerilor DGA, oamenii au fost ţinuţi acolo aproximativ 10 minute şi au fost îmbrânciţi. De cealaltă parte, reprezentanţii primarului spun că ei au crezut că a fost vorba despre o înscenare, pentru că în urmă cu o seară, locuinţa edilului fusese devastată şi pe capul lui se pusese o sumă de bani,  ca să fie lichidat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata