Breaking news

VENŢE PRIVÉE, eveniment cu vânzare de piese pre-owned & pre-loved de lux

loading...

În luna februarie, ECLECTICÓ STUDIO se transformă temporar într-un showroom de modă cu vânzare sub genericul ECLECTICÓ GOES FASHION.

afisÎn primul weekend te invităm la VENŢE PRIVÉE între 12 şi 15 Februarie, unde va aşteaptă o colecţie de piese pre-loved de lux.

Toate hainele selectate vizează o linie estetică elegantă şi rafinată, adaptată unui stil personal elegant, rafinat şi cu conotaţii profesionale puternice.

Aşa că dacă îţi doreşti o garderoba care să inspire putere, elegantă, sofisticare şi rafinament, vei găsi exact acele piese care să facă o diferenţa în mediul profesional.

Selecţionate de o echipa de stilişti din dressinguri high-profile din mediul de afaceri şi din mici magazine vintage din Paris, veţi găsi o suită de piese statement – de la blănuri preţioase de vizon alb şi lynx până la genţi Hermes Birkin şi Peek-a-boo Fendi – şi o serie de ţinute adaptate mediului de afaceri, semnate Dolce Gabbana, Fendi sau Prada.

Pentru un look relaxat şi degajat de weekend găsiţi piese convenabile şi easy-to-wear de la Elisabeta Franchi, Etro sau Alexander McQueen.

Întreaga poveste este întregită de o colecţie de peste 100 de perechi de pantofi care vor definitivă orice ţinută şi o vor scoate din anonimat.

Fie că îţi doreşti o ediţie limitată Loubutin, Jummy Choo sau vrei o pereche de Pradă sau Fendi pentru toată ziua, vei găsi cu siguranţă ceva care să te încânte.

Program: Joi, 12.02: 17.00-20.00; Vineri-duminică, 13-15.02: 12.00-20.00. Adresa: ECLECTICÓ STUDIO – Str. General Constantin Budişteanu nr. 18.

Mai multe detalii despre eveniment pe: https://www.facebook.com/events/1430389637251700

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata