Breaking news

Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, ridicat de DNA

loading...

Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost ridicat marți dimineață de către procurorii DNA, chiar din fața sediului Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

valentin predaSecretarul de stat, Valentin Preda a fost ridicat de procurorii anticorupție chiar din fața sediului Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului din București, în urma unul flagrant și dus la audieri.

Potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV, Valentin Preda ar fi anchetat de fapte de corupție în cazul mai multor contracte de atribuire de licitații.

Preda ar fi anchetat în legătură cu patrimoniul unor companii din domeniul aviației. În timpul mandatului ministrului Ovidiu Silaghi ar fi promovat niște hotărâri de guvern care vizau companiile de aviație la care statul este acționar majoritar, în speță Romavia și Tarom.

Biroul său din sediul Ministerului Transporturilor, a fost sigilat de către anchetatori.

Urmare a flagrantului organizat de DNA, premierul Victor Ponta l-a demis din funcție pe Valentin Preda.

Valentin Preda este un apropiat al primarului de Constanța, Radu Mazăre și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

Valentin Preda este al doilea om ca importanță în Ministerul transporturilor, după ministrul Relu Fenechiu.

Se zvonește că Valentin Preda ar avea legături și cu fostul Ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, cu care a mers într-o excursie în Kenya.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata