Valentin Nicolau, fost președinte al TVR, a murit în urma unui infarct

loading...

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, și fost director al Televiziunii Române, a decedat, marţi seară, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

valentin nicolauValentin Nicolau a ajuns la spital, cu o ambulanță, după ce în cursul serii i s-a făcut rău în mașina personală.

Valentin Nicolau a murit la Spitalul Universitar București, în urma unui stop cardio respirator. După 45 de minute de resuscitare, Nicolau a fost declarat mort de către medici.

Chirurgul Florin Chirculescu, un apropiat al lui Valentin Nicolau a declarat că nu ştie ca fostul şef al TVR să fi fost cardiac, că acesta se lăsase de fumat şi slăbise.

Scriitor, proprietar al grupului Nemira, fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune, Valentin Nicolau, în vârstă de 54 de ani De profesie geofizician, Valentin Nicolau, scriitor și proprietar al grupului Nemira, a fost președinte director general al TVR în perioada 2002-2005.

Valentin Nicolau a fost membru în fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care a fost demis pe 10 decembrie 2013 de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

În perioada în care Nicolau a condus TVR, Televiziunea Publică a înregistrat profit și a reușit să construiască Studiourile Pangratti, primele și singurele studiouri construite după 1990 la Televiziunea Română.

584 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*