Breaking news

Valentin Dorobanțu a fost numit manager privat la CFR Călători

loading...

Adunarea Generală a Acționarilor și Consiliul de Administrație al CFR a decis ca noul CEO al CFR Călători si fie numit Valentin Dorobanțu.

cfr calatoriAnunțul a fost făcut joi, de Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, într-o conferință de presă susținută la sediul Ministerului.

Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 20 martie 2013 şi Consiliul de Administraţie din 21 martie 2013 a ales la CFR Călători Consiliul de Administraţie şi noul management privat. Am promis că vom avea management privat la CFR Călători până la sfârşitul lunii februarie. Din cauza unor parteneri am întârziat trei săptămâni. Astăzi, a treia companie din cadrul CFR, are management privat„, a spus Relu Fenechiu.

Noul CEO este Valentin Dorobanţu, în vârstă de 40 ani, absolvent al Politehnicii Bucureşti, Facultatea de Transporturi, ASE – Facultatea de Comerţ.

Valentin Dorobanțu ocupa deja funcția de director al CFR Călători încă din 17 ianuarie 2013, când Ştefan Roşanu, a fost demis în urma grevei spontane când zeci de trenuri au rămas blocate în gări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata