Breaking news

Vagonul unui tren a luat foc în Dâmboviţa

loading...

Două persoane au fost  intoxicate cu fum după ce un vagon al trenului personal 9101, care se deplasa pe ruta Bucureşti-Titu-Târgovişte, a luat foc, în această dimineaţă, din cauza unui scurtcircuit la sistemul de încălzire, anunţă Mediafax.

tren

Incendiul s-a produs în timp ce trenul se afla în mers, între staţiile CFR Ciocăneşti şi Bâldana, din judeţul Dâmboviţa, şi  a afectat ultimul din cele şase vagoane ale garniturii feroviare. La aproximativ un kilometru de Gara Bâldana, trenul a fost oprit, iar ultimul vagon, care transporta aproximativ 20 de călători, a  fost decuplat de restul garniturii.

“În ultimul vagon din tren s-a produs un incendiu.  Călătorii au fost mutaţi din vagonul afectat, aceasta a fost decuplat de celelalte garnituri şi trenul şi-a continuat drumul spre Târgovişte”, a declarat directorul CFR, Liviu Pescăraşu, pentru Realitatea.

În acest moment, pompierii militari dâmboviţeni au stins focul, dar o cale ferată este blocată din cauza vagonului incendiat, circulaţia desfâşurându-se pe un singur fir. Din acest motiv, circulaţia curselor Bucureşti – Titu – Piteşti şi Titu – Târgovişte se desfăşoară cu dificultate, iar trenurile înregistrează deja întârzieri.

Cei doi călători intoxicaţi cu fum au  transportaţi cu ambulanţa la Spitalul orăşenesc din Titu, unde au primit îngrijiri medicale.  Starea lor este stabilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata